PREIZKUSI PREDEN SE ODLOČIŠ

14 DNEVNA VSTOPNICA

14 dnevna vstopnica

PREIZKUSI PREDEN SE ODLOČIš

Nas še ne poznaš? Preizkusi in spoznaj SPORTED koncept, ter izkusi najnovešje in inovativne oblike indoor cycling treningov, funkcionalnih treningov in skupinskih vadb.

Klikni spodaj za prevzem 14 dnevne vstopnice!

14 dnevna vstopnica

PREIZKUSI SPORTED
25 Doživetje treningov
  • Neomejeno št. treningov
  • Neomejen Open Gym dostop
  • Fitnes posvet
  • Certificirani trenerji
GO!

KJE SE NAHAJAMO

Pričakujemo te na eksluzivni lokaciji, v nakupovalnem centru Aleja, Rakuševa ulica 1, Ljubljana, Šiška. Priporočamo parkiranje v garaži, level -2, v zeleni zoni. Od tu se povzpni z dvigalom v 1. nadstropje. Sported butik gym je lociran med trgovinama BigBang in Mass. Garaža je za vse obiskovalce Sported butik gyma brezplačna.

4 ENOSTAVNI KORAKI DO PRVE FITNES BUTIK IZKUŠNJE

So prvi koraki najtežji? Ni nujno. Za prvi trening in tvoje prvo SPORTED doživetje, so potrebni zgolj 4 enostavni koraki.

1. SPORTED app

Prenesi si SPORTED aplikacijo. Izberi paket treningov ali naročnino, bookiraj trening in pridi. Tako enostavno je to. Preko aplikacije lahko vidiš in rezerviraš vse treninge, ki so na voljo. Za rezervacijo treninga moraš imeti vplačan vsaj 1 kredit.

2. 20 MIN prej

Prvega ne pozabiš nikoli. Naj bo tako tudi s treningom. Da bosta tvoj prvi trening in doživetje res epska, pridi na prvi trening 20 minut pred pričetkom. Tako ti bodo lahko trenerji pomagali s pripravo na trening in pripravo opreme.

3. KLJUČAVNICA

Garderobne omarice se zaklepajo z "žabico". Lahko prineseš svojo. Je nimaš? Ni problema. V SPORTED aplikaciji (klikni na Trgovina, v desnem spodnjem delu zaslona) si lahko naročiš novo. Ob prihodu, te bo ta že čakala na front-desku.

4. OPREMA

Spotili se bomo. Udobna športna oblačila, bodo ok. Za Conquer trening potrebuješ povoje in boksarske rokavice. Za prve treninge si jih lahko izposodiš pri nas. Za treninge na kolesu, se izogibaj širokim oblačilom, ki se lahko zapletejo v pedala.

Pogosta vprašanja

da bo res enostavno

Na kratko, DA! Vsi treningi v Sported gymu so narejeni tako, da so primerni za začetnike ali za super fit posameznike. Če si šele na začetku svoje trening poti, pričakuj, da boš kmalu fit & hot.

Parkirnih mest imamo malo morje in kar je najlepše, parkiranje je za vse Sported obiskovalce popolnoma brezplačno! Priporočamo parkiranje v garaži, level -2, v zeleni zoni. Od tu se povzpni z dvigalom v 1. nadstropje. Sported butik gym je lociran med trgovinama BigBang in Mass.

Največkrat se zgodi to, da, ko nas ljudje spoznajo, postanejo naši člani. In, če tudi ti ugotoviš, da ti naši treningi in koncept pašejo, si izbereš še članarino, ki ti ustreza in skupaj treniramo do konca naših dni. 🙂

Kot ti srce poželi. Treniraš takrat ko ti ustreza, kar ti ustreza. V Sported gymu uporabljamo Sported aplikacijo, v kateri vidiš vse treninge in termine. Izbereš trening, se prijaviš, ko imaš čas in prideš. 🙂

Vsem, ki še niste nikoli izkusili Sported in naše treninge.

14 dnevna vstopnica

PREIZKUSI SPORTED
25 Doživetje treningov
  • Neomejeno št. treningov
  • Neomejen Open Gym dostop
  • Fitnes posvet
  • Certificirani trenerji
GO!