Sported, drugačen.

DELI

NI PRVI, JE PA EDINI

Zavedamo se, da za tvoj uspeh ni pomemben le trening oz. vadba, ampak tudi motivacija. Brez primerne motivacije človek ne more razviti aktivnega življenjskega sloga in tudi ne doseči želenih rezultatov.

Sported prinaša motivacijo novih razsežnosti. 

Vrhunski sported dizajn te bo privabil s svojo energijo in drugačnostjo in postal prostor, kjer boš enostavno želel preživljati svoj čas.

Sported skupnost in ekipa bodo poskrbeli za vzdušje, kot v dnevni sobi, kjer se srečujejo prijatelji, ki enostavno uživajo v medsebojni družbi.

Motivirale te bodo nove in nore športne zvrsti, ki niso samo treningi, temveč skozi trening združujejo tako doseganje rezultatov, kot tudi nepozabno izkušnjo druženja in zabave.

Doživetje zvoka in vizualizacija treninga te bosta motivirala na ravni, ki je še ne poznaš. Najsodobnejša tehnologija, koncertno ozvočenje, spektakularna razsvetljava in najmodernejši zasloni gigantskih formatov bodo prebudili tvoje čute in ti naježili kožo. 

Kot češnja na vrhu torte pa bo zate poskrbela ekipa inštruktorjev nove generacije, posebej usposobljenih za zagotavljanje motivacije, predajanje znanja in poučevanje na najvišjem nivoju, z enim samim ciljem – tebe pripeljati na tvoj zastavljen cilj.

Imamo vizijo. in nič ni prepuščeno naključju.

DELI

Prvi trening

50% popusta za prve 3 treninge!

Odkrij novo doživetje fitnesa! Uporabi paket SPORTED DISCOVERY in izkoristi do 50% popusta na trening.

da se lažje odločiš

Sported Discovery

*Veljavnost 14 dni
66
33
00
...
  • 3 treningi
  • Izkoristi v 14 dneh
50% off!

SPORTED EXPERIENCE

Bodi obveščen o novih ponudbah!