Prihaja Sported, športni fitnes butik

DELI

POSTATI IN OSTATI FIT, ŠE NIKOLI NI BILO TAKO DOŽIVETO.

Je drugačen fitnes center. Pravzaprav niti ni fitnes center. Je nekaj, kar človek težko opiše z besedami, ker je celotna zadeva namenjena občutenju in doživljanju. Ko enkrat izkusiš trening in druženje v takem okolju, ko ga doživiš, ti je takoj kristalno jasno, za kaj gre. Si pa upamo trditi, da je/bo nepozaben, saj je zelo emotiven.

Pa vendar…

KAJ JE SPORTED?

Sported je športni fitnes butik, ki združuje atraktiven, butično dizajnerski koncept cool prostorov, s senzornim doživetjem treningov.

Koncept cool prostorov.

V 3 vrhunsko multimedijsko opremljenih trening studiih, boste s prijatelji deležni popolnega senzornega doživetja treningov na vseh nivojih. Vrhunska ozvočenja, osvetljava, zasloni velikih formatov in aplikacijsko podprto spremljanje treningov, zagotavljajo dodatno motivacijo in še boljše rezultate.

HIIT koncepti in znanstveno zasnovani treningi, ki jih ponuja Sported, tvorijo popolno fuzijo najbolj učinkovitih oblik treningov, druženja in zabave, po katerih rezultati bodo ne glede na vadbeni cilj ali stopnjo telesne pripravljenosti, doseženi ali celo preseženi.

Osebje in trenerji svetovnega ranga, pa prinašajo učinkovito vodenje in storitev, ob kar najvišji in dolgoročni motivaciji.

ZAKAJ SPORTED KONCEPT?

Na kratko, zaradi motivacije. Saj poznaš tisti občutek, ko je čas za trening, a se ti ne da, ker… Občutek, ko veš, da bi moral v fitnes, na vadbo ali na trening, vendar si raje izmisliš 1000 izgovorov, zakaj ne.

In, ker nihče ne mara teh občutkov,  mi pa smo odkrili “skrivno formulo”, ki človeka premakne in ohranja v gibanju, smo našo formulo vnesli v naš športni fitnes butik in tako dobili Sported.

Na poti iskanja mentalne nastrojenosti in navdiha, potrebnih za razvoj redne telesne aktivnosti in aktivnega življenjskega sloga, smo navdihnili že več tisoč ljudi in lahko tudi tebe. Na napozaben, družaben in doživetij poln način.

KAJ PONUJA SPORTED?

Glavna sestavina bo zagotovo senzorno doživetje treningov v družbi in v prostorih, ki izgledajo kul in so slišati kul. 

Senzorno doživetje treningov.

Sported sestavljajo 3 multimedijski trening studii, lounge z recepcijo, dizajnerske garderobe s sanitarijami in zunanji športni park, lociran na strehi najsodobnejšega centra v prestolnici.

Popolnost inovativnega, butično dizajnerskega koncepta fitnesa zaokroža programska shema, ki uvaja nove smernice na področju fitnesa. 

Galerijski studio, z odprtim pogledom na celoten butik, v katerem boš lahko treniral v družbi 50 tebi podobnih posameznikov, bo dom 13 svetovno najbolj priljubljenih in razširjenih Les Mills treningov kot so Bodypump, Bodyattack, Grit in drugi. 

Utrip osrednjega prostora pa bosta predstavljala najmodernejši kolesarski studio in C&C studio.

Največji in najmodernejši indoor kolesarski studio v regiji, amfiteatralne zasnove se bo ponašal s 40 tehnološko dovršenimi indoor kolesi znamke Stages. Za tvoje čute bo poskrbel 10 metrov širok in 3 metre visok led zaslon, ki bo tvoje treninge ponesel v nove dimenzije. Elitni nabor indoor kolesarskih treningov bo navdušil vse, od še tako zahtevnih pro kolesarjev, do tistih, ki si želijo obračati pedala le za rekreacijo: 

  • Les Mills the Trip – kolesarska virtualna resničnost, 
  • Stages Flight – digitalni kolesarski sistem, ki omogoča natančen prikaz tega, kar se dogaja s kolesarjem med treningom ter natančen vpogled v parametre treninga vsakega posameznika in omogoča celo virtualne dirke, 
  • Les Mills Sprint – visoko intenzivni intervalni trening in 
  • Les Mills Rpm – indoor trening, ki predstavlja simulacijo cestne vožnje. 
Slišiš, občutiš in vidiš…

Še ne poznane razsežnosti bo odkrival C&C studio, ki bo na slabih 200 kvadratnih metrih vadbene površine ustvaril revolucijo v svetu skupinskih in timskih treningov z dvema še nepoznanima les mills konceptoma:

  • Ceremony, 45 minutni kondicijski funkcionalni trening krožne zasnove temelji na treningu manjših timov, ki pod vodstvom trenerja trenirajo kot celota. Ceremony v svet timskih treningov prinaša novo opremo (veslači, skiergi, koordinacijske lestve, kettlebelli, sani, …), nove vaje (koordinacija, eksplozivnost, moč, ravnotežje, …) in nove fitnes odvisnike. Za dodatno motivacijo pa poleg ekipe in trenerja skrbijo tudi specifična glasba in tehnološki bonbončki.
  • Conquer, ravno tako 45 minutni trening koncept, temelji na boksarskem kondicijskem treningu, ki bazira na uporabi tekalnih stez in visečih boksarskih vreč ter manjših vadbenih pripomočkov kot so medicinke, kolebnice ipd.. Celoten trening je zasnovan kot boksarski dvoboj (seveda brez kontakta), ki te skozi intervale vodi do zmage.

Najlepše iz sveta fitnesa pa smo prihranili za konec. Pred treningom, po njem ali pa kar tako te vabimo v Sported lounge zono, kjer se lahko sprostiš, poklepetaš, popiješ beljakovinski šejk ali pa preprosto uživaš v športnem ambientu. 

Ker pa šport ne pozna meja in ker se najbolj aktiven del življenja odvija tudi zunaj, izven meja 4 sten, lahko svoje doživetje treninga preneseš tudi v outdoor športni park na strehi centra, ki ti, s svojo tekalno stezo, številnimi spretnostnimi poligoni in večnamenskim športnim igriščem, ponuja nešteto možnosti za trening na prostem.

Bi rad bil del otvoritve in si zagotovil članstvo po predprodajnih cenah? Ni problema, spodaj izpolni obrazec, za ostalo poskrbimo mi.

Se vidimo kmalu!

DELI

14-dnevni brezplačni preizkus