Sported+ je tu!

DELI
Če govorimo o možnostih čim boljšega dostopa do tvojih najljubših treningov, potem aplikacija Sported+ prinaša veliko dodatnih možnosti. Zato tudi +, če je Sported klub tvoj gym, je Sported+ vse kar je izven njega. Je tvoj gym, izven Sported gyma.

Včasih se zaporedje dogodkov, ki naj bi imeli svoje naravno logično sosledje, nehote spremeni. Pa nič zato, Sported gym, vam bomo zagotovo dali še letos. Ti pa takoj, tukaj in sedaj, zato dajemo Sported s plusom. Sported+ je tu!

SPORTED+, TVOJ GYM IZVEN GYMA

Če je, oz. bo 😉 Sported, klub, ki ti bo prinašal lep zalogaj doživetij treningov znotraj 4 zidov v Aleji v Ljubljani, potem je Sported+ nekaj, kar ti pomaga premagati fizično bariero trening lokacije. Sported+ je fitnes aplikacija, s katero lahko izkusiš vse Sported treninge, kjer koli, kadar koli, oz. ko si zaželiš, ne glede na to kje si. Če je torej vprašanje možnost dostopa do tvojih najljubši treningov, potem ti Sported+ prinaša neprimerno več teh možnosti. Zato tudi +, če je Sported klub tvoj gym, je Sported+ vse kar je izven njega. Je tvoj gym, izven Sported gyma.

Gym izven gyma
ZAKAJ SPORTED+

Enostavno, ker bo tvoje fitnes življenje še boljše. Mi verjamemo, da so lahko treningi in vadbe bolj učinkovite in zabavne, če jih ponudimo na čim več prilagodljivih načinov. S Sported+ fitnes aplikacijo ti nudimo prav to, popolnoma prilagodljiv način dostopa do treningov.

In ko rečemo prilagodljiv, imamo v mislih popolno prilagodljivost vsakemu posamezniku, ne glede na to kakšne so posameznikove potrebe, preference, želje:

  • Se kdaj poigravaš z idejo, da bi se včlanil-a v fitnes klub, pa se nisi počutil-a dovolj fit, samozavestno, si bil-a mnenja, da ne spadaš tja, ker ne poznaš vadb,…? Vemo, da vas je veliko takih. S Sported+ aplikacijo, lahko spoznaš vse treninge, ki jih ponuja Sported (…in še kakšnega več), in jih preizkusiš v varnem zavetju svojega doma. Potem pa akcija, pridi v gym in bodi “zvezda”.
  • To, da se kdaj preprosto ne počutiš, da bi se odpravil-a v gym, ni nič nenavadnega. To je življenje. Da ti kdaj čas ali odsotnost ne dovoljujeta obiska gyma, je pa v današnjem življenjskem slogu, že popolnoma običajno. S Sported+ aplikacijo to več ni problem, saj ta prinaša gym k tebi, ko ti ne moreš vanj.
  • So treningi in so kvalitetni, znanstveno zasnovani in učinkoviti treningi. Ker smo mnenja, da bi moral prav vsak imeti dostop do slednjih treningov, s Sported+ fitnes aplikacijo prinašamo te v vsak kotiček, dom, pisarno, plažo,… Slovenije. Tako si lahko Sported član, tudi, če nikdar ne prestopiš vrat našega gyma. Pridemo mi k tebi. 😉
  • Ekonomska učinkovitost ali nižja cena za trening, je nesporna. Je res, da digitalna oblika treninga na daljavo ne prinaša najmočnejših komponent dobrega doživetja, motivacijske in socialne note, ki so vse vezane na fizično lokacijo. Je pa zato trening cenejši, trening je pa vendarle trening.
  • Svoboda razpolaganja s časom za trening in imeti možnost popolnega nadzora nad svojim fitnes ekosistemom. Imeti možnost dobrega treninga, ko si ga zaželiš, oz. ko ga potrebuješ in trening v obliki kot ti je ljub in ga poznaš. Vse to so navade, ki jih je današnji aktivni človek močno ponotranjil. S Sported+ fitnes aplikacijo ustrežemo vsem navadam.
  • No, pa tudi cool je. 🙂

KAKO DELUJE SPORTED+

Sported+ je fitnes aplikacija, s katero lahko treniraš skoraj enako, kot če bi prišel v Sported. Zadeva je preprosta, če imaš zaslon, lahko narediš trening. Aplikacijo lahko uporabljaš preko spleta (Sported+ na spletu), ali pa si na svoj pametni telefon ali tablico preneseš brezplačno aplikacijo (dostop do aplikacije).

Če imaš zaslon, lahko narediš dober trening

Ob registraciji ti podarimo takojšen brezplačen dostop do določenega nabora treningov, za polni dostop do celotnega kataloga treningov, pa si izbereš eno od naročnin in že si ready za trening. Lahko pa kar 14 dni preizkusaš vse treninge brezplačno. Če ti bodo cool, super, se veselimo treninov s teboj, če ugotoviš da “ne želiš biti fit na daljavo” :-), pa se enostavno odjaviš in se vidimo v živo.

Prav poseben bombonček pa je možnost povezljivosti Apple ure z aplikacijo Sported+. Tako lahko zelo natančno spremljaš svoje treninge, napredek, uporabiš uro za daljinski upravljalnik, shraniš vse metrične podatke v Health aplikacijo. Tako imaš lahko vse svoje vadbene cilje pod nadzorom in jih doežeš hitreje. Dobiš pa tako tudi tisto dodatno mero motivacije, ko neposredno spremljaš svoj srčni utrip in potrošene kalorije.

Apple watch in Sported+
SPORTED+ TRENINGI

Ker Sported+ prinaša dodatno, izredno praktično možnost dostopa do treningov izven Sported gyma, so tudi treningi enaki kot v gymu. Preko aplikacije imaš že sedaj možnost trenirati po ikoničnih Les Mills programih (uradni Les Mills Content®, preko 200 treningov). Vsi programi so znanstveno zasnovani in prilagodljivi posamezniku glede na njegovo telesno pripravljenost, časovne preference in zvrst treninga.

Aplikacija nudi vse zvrsti treningov. Od treninga moči, kardio treninga, do priljubljenih HIIT treningov, Yoge in ostalih zvrsti.

Lahko celo kolesariš skozi navidezne svetove, splešeš zabaven kardio trening, ali pa se prepustiš vodeni meditaciji.

Kolesarski treningi; immersive fitnes

Nabor treningov se kvartalno obnavlja, dopolnjuje, ti pa tako dobiš možnost biti prvi, da preizkusiš novosti.

SPORTED+, ALTERNATIVA ALI DODATNA MOŽNOST?

Sported+ fitnes aplikacija, je predvsem zelo dober način, omogočiti posamezniku, da lahko trenira kvalitetno in zabavno, brez časovnih ter prostorskih omejitev. Aplikacija ni zamišljena kot nadomestek tistega pravega trening doživetja, ki ga posameznik lahko dobi v živo. Zamišljena je kot možnost, ki omogoča našo trening ponudbo narediti čim bolj prilagodljivo tebi, tvojemu življenjskemu slogu in tempu. In če smo lahko z našimi treningi vedno s teboj, tudi ko se ne moremo videti v živo, smo oboji že na pol poti do uspeha, postati, ostati ali postati še bolj fit.

Fitnes brez meja

Seveda pa to ne pomeni, da posameznik ne more ali ne sme uporabljati samo fitnes aplikacije. Možnosti so neomjene.

DELI