Sported aplikacija

DELI
5 korakov do treninga

Ne poznam, ne zmorem, nisem primeren, nimam kondicije, časa, denarja, ta trening ni zame, vsi me bodo čudno gledali, v to okolje niti slučajno ne spadam.Če pa se že odločim, kako se sploh vpišem?

Vam je poznano?

Večini je.

Strah pred neznanim je vedno prisoten in je nekaj normalnega. In ko se pojavi kaj novega, je enako. Novo je neznano in takrat se tudi izkušenim prikradejo čudne misli.

Sported, prvi športni fitnes butik v Sloveniji, je novost.

In ker smo vsak dan bližje dnevu, ko bo Sported odprl svoja vrata, smo tudi vsak dan bližje dnevu, ko se boste srečali z nečem novim. Zaznali smo vznemirjenje pričakovanja, zaznali pa smo tudi nemir pred neznanim.


Tokratni blog je posvečen tvojemu prvemu dnevu v Sported, ki ga ne boš nikoli pozabil.

Namen Sported butika je pričarati nepozabno doživetje treninga, ne zgolj trening in zato je prav vse kar vam Sported ponuja, podrejeno temu, da zagotovimo popolno izkušnjo obiska Sported butika.

Ni ga lepšega in udobnejšega pričetka Sported poti, kot je pričetek v najbolj prijaznem okolju iz udobja domačega kavča vaše dnevne sobe. Kjer ste vi kralj vašega sveta, kjer je kavč vaš prestol in daljinec vaše žezlo. Kjer ste gospodar situacije in je telefon vaš meč.

Prav ste prebrali, vse se začne s telefonom v roki.

Vemo, da nihče ne mara zapravljati dragocenega časa s formalnostmi, zato je celoten postopek kako postaneš Sported član, kratek in enostaven. Tako se porabi manj časa za formalnosti in pridobi več časa za trening v Sported športnem fitnes butiku.

Za prehoditi pot s kavča do prvega treninga, je potrebno zgolj 5 korakov:

  1. Download brezplačne aplikacije z naše spletne strani.
  2. Otvoritev oz. registracija vašega osebnega računa preko spletne aplikacije (vse kar delate preko aplikacije, lahko delate tudi neposredno preko naše spletne strani).
  3. Izbor ustreznega paketa treningov ali naročnine.
  4. Bukiranje oz. rezervacija mesta na treningu.
  5. Prihod v Sported. 

SPORTED SVET V VAŠEM ŽEPU – SPORTED APLIKACIJA

Ker se običajno danes vse poti začnejo na spletu, boste na Sported.si naleteli na cool spletno stran, kjer vas poleg slikovitosti in informiranosti o konceptu butika, čaka tudi brezplačna Sported aplikacija.

Le nekaj klikov, brez trikov in že se vam bodo odprla vrata v Sported, prečudoviti svet treninga in športa.

iOS aplikacija – download

Android aplikacija – download

Aplikacija vam bo nudila popoln nadzor in 100% avtonomijo nad vašimi odločitvami, izbiro vezano na udejstvovanja v Sported butiku, kaj plačate, kdaj in koliko, nudila vam bo možnosti treninga na daljavo, povezovala vas bo v vašo Sported skupnost in vas vedno ohranjala blizu vašemu najljubšemu trening okolju in vaši družbi.

Z aplikacijo boste v kratkem deležni tudi malih bonbončkov v obliki trening planov in nasvetov vezanih na prehrano in treninge, možnostjo nakupa trening opreme in še kaj se bo našlo.

Sported ne bo postal samo vaš trening svet, temveč vas bo v žepu tudi spremljal po svetu.


SVEČAN MOMENT – REGISTRACIJA OSEBNEGA RAČUNA

Pravijo, da obstajata 2 trenutka v življenju, ki sta resnično globoko emocionalna in svečana. Ko nastopi občutenje čudeža, emocij sreče in se oko orosi.

Eden je rojstvo otroka, drugi ko izrečeš usodni da.

Mi vam bomo predstavili še tretjega in to je tisti trenutek ko boste uradno postali Sported član :-).

Po uspešni namestitvi aplikacije v vaš pametni telefon, sledi le še nekaj formalnosti. Najprej si boste morali ustvariti svoj profil oz. račun. Vsa opravila in dela vezana na vaš profil, lahko opravljate ali preko spletne aplikacije ali preko spletne strani same.

Ob registraciji boste vnesli vaše podatke, kontakt in izbrali način plačil. Izbirali boste lahko med plačevanjem s karticami in/ali direktnimi bremenitvami.

Klik 2 in zadeva je zaključena.


SAM SVOJ GOSPODAR – PLAČAj KOLIKOR BOŠ TRENIRAL

Po registraciji, je čas za usodni da. Dokler nas smrt ne loči, skupaj v dobrem in slabem… :-).

Seveda bo izbira pestra, z namenom, da si prav vsak najde svojega najbolj ustreznega.

Seveda govorimo o paketih in naročninah.

Za športne navdušence, ki vam polnost življenja ne omogoča predvidljivega časovnega planiranja treningov, bodo na voljo različni paketi treningov, kjer boste lahko kupili ali posamezni trening oz. obisk, ali več teh v paketu.

Ob enkratnem plačilu boste tako pridobili izbrano število treningov z dolgo ročnostjo, kar vam bo omogočilo brezskrbno trenirati ko boste v bližini oz. utegnili.

Tisti, ki pa imate časovni privilegij posvetiti čas treningom na redni osnovi, pa boste zagotovo našli ugodno rešitev treningov v mesečnih naročninah, ki smo jih oblikovali kar po vzoru Netflixa – s ponovljivimi mesečnimi naročninami.

 To pomeni, da boste vsak mesec plačali neko naročnino in trenirali bistveno ceneje, kot če plačujete vsak trening posebej.

Še več, višino naročnine si boste lahko oblikovali kar sami, glede na to, koliko treningov na mesec boste želeli opraviti. In če se boste po določenem času odločili prenehati, boste to lahko storili takoj in sami.

 Tako kot se boste prijavili na naročnino preko svojega profila, tako jo boste lahko tudi prekinili. Sported član je sam svoj gospodar.


IZBERI IN REZERVIRAJ TRENING, TAKRAT KO TI USTREZA

Če ste mislili da je plačilo tisto kar “boli”, počakajte šele “bolečino”, ko boste videli kako težko se je odločiti za trening, med širokim naborom vrhunskih, zananstveno zasnovanih treningov, ki jih bo dnevno kar 26.

V treh multi medijsko za trening opremljenih studiih, bo vsak dan od 6h zjutraj pa do 21h zvečer potekalo malo morje treningov. Kadar koli boste prišli v Sported, boste imeli možnost udeležiti se treninga.

Dobesedno.

Sported bo ponujal treninge v živo, kot tudi tako imenovane Virtual treninge, ki nudijo možnost vrhunskega doživetja treninga s prijatelji, po programih ki jih želite, takrat, ko jih želite.

Vezanost za vaš najljubši trening samo ob nekaj določenih terminih ob točno določenem času na točno določen dan, je tako stvar preteklosti.

Ko boste izbrali trening, ki ga želite obiskati, s preprostim klikom nanj izvedete prijavo in si zagotovite trening mesto in trening opremo. In to je to, opravili ste vse, v Sported butiku vas bomo pričakovali ob uri in na treningu, ki ste si ju izbrali.

Sedaj se lahko sprostite in samo še počakate na uro, ko bo potrebno dejansko oditi proti butiku. In ne skrbite, ne boste pozabili, vas bomo že opomnili na bližajoči se trening.


KJER VSI POZANJO TVOJE IME – DOBRODOŠEL V SPORTED

Si predstavljate, da se morate, ko se vrnete domov identificirati in izkazati kdo ste, ter da ste upravičeni biti doma?

Sila neugodno, kaj ne da?

In tega si ne želimo niti v našem butiku. Želimo si, da je vaš prihod sproščen, z mislimi osredotočen na druženje in vrhunsko doživetje treninga, da je edino kar se zgodi prijazen nasmeh in pozdrav.

 In zato smo pravzaprav poskrbeli že v prejšnjih korakih.

Mi vas bomo pričakali kot doma, sproščeno in prijetno. Vse kar boste storili ob prihodu je to, da boste svojo črtno kodo, ki vam jo aplikacija generira za vaš profil, prislonili k čitalniku, mimo katerega boste šli, ko boste vstopili v butik.

S tem boste potrdili svoj prihod na trening, ki ste ga bukirali še v dnevni sobi. No, ob prihodu vas bo gostitelj prijazno pobaral, če želite naročiti enega od 3 gurmanskih šejkov, ki vas počaka pripravljen, ko zaključite s treningom.

Kmalu pa ga boste lahko celo naročili že prej, v naprej, preko Sported aplikacije.

Še skok v garderobo in izbrani trening se lahko prične.

V kolikor se boste prvič udeležili kakega treninga, ki ga še ne poznate, vam bo 15 minut pred treningom na razpolago vaš trener, ki vas bo ustrezno pripravil na prvo izkušnjo.

In tako se bo zgodil vaš prvi dan v Sported butiku.

DELI