The Trip

DELI
The Trip - potopna, immersive izkušnja kolesarjenja, ki kombinira multi kardio peak koncept treninga, s kolesarjenjem skozi digitalno ustvarjene svetove.

Znanstveno zasnovani treningi in hiit koncepti, ki jih ponuja Sported, tvorijo popolno fuzijo najbolj učinkovitih oblik treningov, druženja in zabave.

Eden naših trening biserjev je zagotovo Cycling studio.

Popolna immersive izkušnja indoor kolesarjenja.

Gre za največji in tehnološko najmodernejši indoor kolesarski studio v regiji, amfiteatralne zasnove, ki se ponaša s kar 40 tehnološko dovršenimi indoor kolesi znamke Stages.

Za tvoje čute poskrbi 10 metrov širok in 3 metre visok led zaslon, ki tvoje treninge ponesel v tiste “uaauuu” dimenzije. Elitni nabor indoor kolesarskih treningov navduši vse, od še tako zahtevnih pro kolesarjev, do tistih, ki si želijo obračati pedala le za rekreacijo.

Poleg ostalih kolesarskih treningov, ki jih je moč izkusiti, vam želimo danes predstaviti paradnega. In to je, THE TRIP.

Kaj je THE TRIP?

The Trip je popolnoma potopna, ali immersive, če želiš, izkušnja kolesarjenja, ki kombinira multi kardio peak koncept treninga, s kolesarjenjem skozi digitalno ustvarjene svetove.

…Bolano!!!

Po intenzivnosti se uvršča med kardio trening in visoko intenzivni intervalni trening. Po izkušnji pa se uvršča,…kamor koli se že lahko uvršča revolucija. In vse to v samo 40 minutah.

A ni to “kr neki”?

Morda je bilo,… dokler nismo v ozadje postavili raziskavo. Skratka, raziskave, ki so kazale da interaktivne video oblike kolesarjenja, kolesarja povzdignejo k višji intenzivnosti treninga, kot on to sam dojema, niso novost. Nas pa je zanimalo, ali kombinacija avdio vizuelnih karakteristih, ki jih prinaša The TRIP, že ugotovljeno dejstvo še potencira. Ugotovitve? Fantastične, saj so rezultati pokazali, da prav vsi kolesarji, še posebej pa novinci, ob avdio vizuelni izkušnji The TRIP treninga, doživljajo percepcijo realne intenzivnosti, kot nižjo. Po domače povedano, The TRIP ti omogoča intenzivnost treninga doživljati kot manj intenzivno. A ni to cool? 🙂

In tako smo dobili mnogo več kot samo vadbo. Dobili smo potopno, senzorno doživetje treninga, ki dokazano povzdigne tvoj fitnes nivo preko vseh do sedaj doživetih dimenzij.

Vsi, ki imate morda malo znanstvene žilice, si lahko objavo raziskave ogledate tukaj.

Preizkusi The TRIP že danes! BOOKIRAJ TRENING

DELI