Za odpravo posledic ujme

DELI
Narava ne pozna usmiljenja. Ko nas ekstremno udari, je čas, da v enaki meri stopimo skupaj. Skupaj pomagajmo odpraviti posledice ujme.

Ker ekstremne razmere zahtevajo ekstremna dejanja, bomo za odpravo posledic ujme 11. septembra 2023 skupaj pretekli, prekolesarili in preplavali Slovenijo!

Edspedicija, dobrodelni ekstremni izziv za odpravo posledic ujme

V znak podpore, predvsem pa finančne pomoči za odpravo strahovitih posledic poplav, želimo pomagati kot najbolj znamo. S športom in aktivnostjo. Zato bomo ob pomoči nekaterih znanih slovenskih imen, pripravili in izvedli dobrodelni ekstremni podvig.

Edspedicija je športno / ekstremni podvig, ki sestoji iz gorskega teka, kolesarjenja in potapljanja na vdih. Cilj je premagati pot z najvišje točke v Sloveniji (Triglav), na najglobljo točko v Sloveniji (podvodni Triglav) po določeni trasi, v čim krajšem času.

Štart se bo zgodil 11. septembra ob sončnem vzhodu na vrhu Triglava, kateremu bo sledil tek do Pokljuke in nato cestno kolesarski del do Pirana. Izziv se bo zaključil v Piranu s potopom na vdih na najglobljo točko slovenskega morja, oz. na podvodni Triglav. Izzvani čas je 15 ur.

Kdo nam bo pomagal?

Seveda ne bomo naskakovali dobrodelnega izziva sami, temveč nam bodo pri tem pomagali tudi nekateri znani obrazi iz sveta športa in estrade. Pri projektu bodo pomagali Robert Kranjec, Samo Jeranko, Matej Markovič, Jernej Celestina,… če neštejemo le nekatere.

Kako je zasnovan dobrodelni projekt?

Sila preprosto, vsak opravljen kilometer prinese 1 €. Zato velja, da več kot nas gre v “napad”, več kilometrov bomo zbrali. Zaradi ekstremne narave projekta, je število izzivalcev omejeno na največ 10 oseb na panogo. Nekaj mest je še prostih. Če želiš sodelovati, dobiš več info tukaj.

Treniraj za dober namen tudi ti!

Že sedaj pa lahko pomagaš z dobrodelnim treningom. Pridi, opravi trening in prispevaj svoj del za odpravo posledic ujme. S tem namenom smo pripravili 2 prav posebni karti, katerih 100% izkupiček bomo namenili odpravam posledic poplav. V zahvalo za tvoj prispevek, pa ti še podarimo trening. Kako lahko treniraš z dobrim namenom, vidiš tukaj.

Kako lahko še pomagaš?

Saj veš, več ljudi kot bomo aktivirali, več lahko zberemo. Če ne drugega, nam pomagaj razširiti besedo o dobrodelni akciji in dobrodelnih treningih. Deli ta prispevek na socialnih omrežjih in to je to. Hvala za v naprej :-).

Več podrobnosti o temu na kakšne načine lahko sodelujete v življenja spreminjajočem podvigu, lahko najdete tukaj!

DELI