Ekskluzivna sported akcija za fitnes frike

Treniraj 1 mesec brezplačno!

Sported sezona

ekskluzivna ponudba

Sported ti ob pričetku nove fitnes sezone ponuja EKSKLUZIVNI članski paket. Paket ti za ceno letne naročnine, prinese še 1 mesec brezplačnih treningov. Paket plačuješ mesečno, po znižani vrednosti.

Pohiti, da si zagotoviš svoj ekskluzivni članski paket, saj je akcija časovno omejena.

ekskluzivni paket

Leto + 1M gratis

*13 znižanih mesečnih plačil
99
91
30
Mesečno
  • Neomejeno št. treningov
  • Neomejen Open Gym dostop
  • Fitnes aplikacija SPORTED+
  • Zamrzni do 21 dni / leto
1M GRatis

KJE NAS NAJDETE

Pričakujemo vas na eksluzivni lokaciji, v nakupovalnem centru Aleja, Rakuševa ulica 1, Ljubljana, Šiška. Priporočamo parkiranje v garaži, level -2, v zeleni zoni. Od tu se povzpnite z dvigalom v 1. nadstropje. Sported butik gym je lociran med trgovinama BigBang in Mass. Garaža je za vse obiskovalce Sported butik gyma brezplačna.

4 ENOSTAVNI KORAKI DO PRVE FITNES BUTIK IZKUŠNJE

So prvi koraki najtežji? Ni nujno. Za prvi trening in tvoje prvo SPORTED doživetje, so potrebni zgolj 4 enostavni koraki.

1. SPORTED app

Prenesi si SPORTED aplikacijo. Izberi paket treningov ali naročnino, bookiraj trening in pridi. Tako enostavno je to. Preko aplikacije lahko vidiš in rezerviraš vse treninge, ki so na voljo. Za rezervacijo treninga moraš imeti vplačan vsaj 1 kredit.

2. 20 MIN prej

Prvega ne pozabiš nikoli. Naj bo tako tudi s treningom. Da bosta tvoj prvi trening in doživetje res epska, pridi na prvi trening 20 minut pred pričetkom. Tako ti bodo lahko trenerji pomagali s pripravo na trening in pripravo opreme.

3. KLJUČAVNICA

Garderobne omarice se zaklepajo z "žabico". Lahko prineseš svojo. Je nimaš? Ni problema. V SPORTED aplikaciji (klikni na Trgovina, v desnem spodnjem delu zaslona) si lahko naročiš novo. Ob prihodu, te bo ta že čakala na front-desku.

4. OPREMA

Spotili se bomo. Udobna športna oblačila, bodo ok. Za Conquer trening potrebuješ povoje in boksarske rokavice. Za prve treninge si jih lahko izposodiš pri nas. Za treninge na kolesu, se izogibaj širokim oblačilom, ki se lahko zapletejo v pedala.

Prvi trening

50% popusta za prve 3 treninge!

Odkrij novo doživetje fitnesa! Uporabi paket SPORTED DISCOVERY in izkoristi do 50% popusta na trening.

da se lažje odločiš!

Sported Discovery

*Veljavnost 14 dni
66
33
00
...
  • 3 treningi
  • Izkoristi v 14 dneh
50% off!

SPORTED EXPERIENCE

Bodi obveščen o novih ponudbah!