Bodypump®

Ko se srečata moč in vzdržljivost!

Kaj je Bodypump?

skupinske vadbe

Bodypump je trening z utežmi za moč in vzdržljivost, ter za oblikovanje telesa. Na treningu uporabljamo lahke do srednje težke nastavljive uteži, s katerimi ob velikem številu ponovitev treniramo vse glavne mišične skupine telesa.

Zaradi atletskega pridiha treninga v kombinaciji z vrhunsko glasbo in vrhunskim vodenjem trenerja, je v svetu Bodypump že več kot četrt stoletja ustoličen kot najbolj priljubljena oblika skupinskega treninga.

DOPRINOSI

Povečuje moč & vzdržljivost

Oblikuje in tonizira telo

Kuri kalorije & maščobo

6 tednov do vidnih rezultatov

Za vse stopnje treniranosti

Je bodypump zame?

Uteži so osnova

Ker Bodypump temelji na zasnovi velikega števila ponovitev ob malih ali srednjih težah, je kot trening primeren za vsakogar, ki želi napredovati v moči in vzdržljivosti, ali pa želi učvrstiti in oblikovati telo.

Trening dokazano prinese vidne rezultate že po 6 tednih. Posameznik si lahko prilagodi intenzivnost s količino bremena.

Bodypump ni brez razloga najbolj priljubljena oblika skupinske vadbe vseh časov.

Pritisni play!

bodypump v akciji

bodypump®

Učinek ponovitev!

oprema

kaj potrebujem?

voda

Plastenka z vodo!

spotili se bomo

Prinesi brisačo!

20 min prej

Prvič pridi 20 minut pred pričetkom treninga.

čista obutev

Prinesi čisto obutev, ki je NE uporabljaš zunaj.

Pogosta vprašanja

da bo res enostavno

Bodypump je primeren za začetnike in za super fit posameznike. Če si šele na začetku svoje trening poti, preprosto izvajaj vaje z manj uteži in jih dodajaj sčasoma oz. tedensko.

Brez skrbi, vse vaje pri Bodypumpu so izvedbeno zastavljene z varnostjo in učinkom v mislih. Vaje, ki se izvajajo so enostavne, izvajamo jih v velikem številu ponovitev, tvoj trener pa bo ves čas skrbel za to, da bo tvoja tehnična izvedba pravilna in varna.

Po želji. Nekateri uporabljajo rokavice, da jim manj drsi, spet drugi jih ne uporabljajo.

Bodypump osnovni set uteži sestoji iz 2 x 5 kg, 2 x 2,5 kg in 2 x 1kg. Pripravi si vse, a ne skrbi. Težo si boš prilagajal-a glede na mišično skupino, ki jo bomo trenirali in glede na tvojo telesno pripravljenost. Pričakuj pa, da ti osnovni set kmalu več ne bo zadoščal.

Da, in to zelo dobro. Ker Bodypump sestoji iz dvigovanja malih do srednje velikih uteži v velikem številu ponovitev, predstavlja zelo dober stimulus za izgubo odvečne maščobe.

NE! Zaradi narave treninga, mala bremena in veliko število ponovitev, ta ne omogoča ekstremne rasti mišic. Bodypump mišico učvrsti in jo oblikuje. Edino popolni začetniki pridobijo nekaj mišične mase, a upoštevajmo, da imajo neaktivni ljudje primanjkljaj mišične mase. Tako, da ALL GOOD!

Če bodo tvoji treningi temeljili izključno na obiskovanju Bodypumpa®-a, potem 2 – 3 x / teden.

V primeru, da pa boš trening kombiniral-a še z drugimi oblikami vadbe, je pa že 1x / teden dovolj.

Zagotovi pa, da imaš med enim in drugim treningom Bodypumpa, 1 dan premora.