Ceremony®

Odkrij atleta v sebi!

Kaj je ceremony?

Funkcionalni trening

Ceremony je 45 minutni funkcionalni trening, sestavljen iz različnih vaj, ki se izvajajo na raznovrstni opremi kot so veslači, simulatorji teka na smučeh, asault kolesa ipd..

Trening celega telesa sestoji iz elementov moči, kardia in eksplozivnosti, in stremi k izboljšanju atletskega performansa in življenjske vsakodnevne funkcionalnosti. Trening prinaša inovativnost, motivacijo in močan ekipni duh.

Temelji na znanstevno zasnovanem konceptu, ki dokazano prinaša napredke telesnega performansa in transformira telo. Ceremony z inovativnim pristopom, ob uporabi najboljše atletske opreme zagotavlja vznemirljivo doživetje, in vnaša nov standard v svetu timskih fitnes treningov.

DOPRINOSI

Izboljšuje atletski performans

Izboljšuje moč & eksplozivnost

Izboljšuje hitrost & okretnost

Pospešuje metabolizem

Oblikuje vitalno telo

Je Ceremony za mene

Za vse, ki imate radi izziv in iščete svoje meje

Ker je Ceremony® zasnovan tako, da navkljub bolj intenzivni naravi posamezniku ponuja tudi manj intenzivne opcije, je trening primeren za vse. A ker narava in izredno motivacijska zasnova treninga, v kombinaciji s timskim vzdušjem, potegnejo za sabo, se je Ceremony izkazal kot zelo priljubljen pri vseh, ki želite dober & akcije poln trening izziv.

Pritisni play!

Ceremony v akciji

Ceremony®

Odkrij atleta v sebi!

oprema

kaj potrebujem?

voda

Plastenka z vodo!

spotili se bomo

Prinesi brisačo!

20 min prej

Prvič pridi 20 minut pred pričetkom treninga.

čista obutev

Prinesi čisto obutev, ki je NE uporabljaš zunaj.

Pogosta vprašanja

da bo res enostavno

Ne, za trening ti ni potrebno biti v formi. Trener bo poskrbel, da boš lahko izvajal-a trening svoji telesni pripravljenosti primerno. Opozarjamo pa, da boš zelo kmalu postal-a super fit!

Nikakor ne, saj je uporaba izredno preprosta. Je pa pomembno, da prideš na prvi trening 20 minut pred pričetkom. Tako se bo lahko tvoj trener posvetil predstavitvi vaj in naprav samih.

O ja! In ne samo to, telo boš tudi učvrstil-a in izoblikoval-a, da funkcionalnih doprinosov niti ne omenjamo.

Če bodo tvoji treningi temeljili izključno na obiskovanju Ceremony®-a, potem je 2x / teden prava mera. V primeru, da pa boš trening kombiniral-a še z drugimi oblikami vadbe, je pa že 1x / teden dovolj.