Conquer®

Tvoj boksarski kondicijski trening!

Kaj je Conquer?

Funkcionalni trening

Conquer je 45 minutni visoko intenzivni boksarski kondicijski trening. Trening se izvaja na 3 postajah; boksarskih vrečah, tekalnih stezah in funkcionalnem floor-u in združuje boksarske veščine z elementi kardia in funkcionalnega treninga.

Medtem, ko se na boksarskih vrečah izvajajo različne kombinacije udarcev, tekalne steze služijo za izvajanje različnih šprintov. Funkcionalni del treninga se izvaja s kolebnicami, “kettli”, medicinkami, prostimi utežmi, ali z lastno težo.

Conquer je sestavljen kot boksarski match. Sestavljen je iz 9 rund dela, ki jih med seboj ločuje in naznanja počitke, boksarki gong.

DOPRINOSI

Izboljšuje atletski performans

Izboljšuje moč & eksplozivnost

Izboljšuje hitrost & okretnost

Pospešuje metabolizem

Buri domišljijo in duha!

Oblikuje vitalno telo

Je CONQUER zame?

ZA VSE KI IMATE RADI AKCIJO & DOBER TRENING

Conquer je odlična izbira za posameznike, ki želijo izboljšati svojo splošno telesno pripravljenost, na atraktiven način, kot ga lahko zagotovi le boks.

Trening deluje odlično kot dopolnilni trening za športnike, hkrati pa lahko učinkovito pomaga pri kurjenju kalorij in spodbuja izgubo telesne teže. Visoko intenzivna narava treningov, vključno s treningom s pripomočki, udarjanjem vreče in kondicijskimi vajami, lahko pomaga posameznikom, da se znebijo odvečne teže in izboljšajo sestavo telesa.

Pritisni play!

Conquer v akciji

Conquer®

Treniraj kot Rocky!

oprema

kaj potrebujem?

voda

Plastenka z vodo!

spotili se bomo

Prinesi brisačo!

20 min prej

Prvič pridi 20 minut pred pričetkom treninga.

čista obutev

Prinesi čisto obutev, ki je NE uporabljaš zunaj.

Prvi trening

50% popusta za prve 3 treninge!

Odkrij novo doživetje fitnesa! Uporabi paket SPORTED DISCOVERY in izkoristi do 50% popusta na trening.

da se lažje odločiš

Sported Discovery

*Veljavnost 14 dni
66
33
00
...
  • 3 treningi
  • Izkoristi v 14 dneh
50% off!

Pogosta vprašanja

da bo res enostavno

Ne, za trening ti ni potrebno biti v formi. Trener bo poskrbel, da boš lahko izvajal-a trening svoji telesni pripravljenosti primerno. Opozarjamo pa, da boš zelo kmalu postal-a super fit!

Nikakor ne, predznanje boksa ni potrebno, ker je trening zastavljen tako, da se vse naučiš od začetka. Bodi na prvem treningu 20 minut pred pričetkom, da ti lahko trener razloži vse osnove.

Če nimaš svojih rokavic, si jih lahko izposodiš pri nas. Trening brez rokavic odsvetujemo, saj lahko pride do poškodb in boli kot pri nor…

Mi jih priporočamo, saj le na tak način lahko zagotovimo stabilnost členkov ob udarcih v vrečo. Če boš treniral-a s svojimi rokavicami, prepuščamo odločitev tebi. Če si boš izposodil-a naše rokavice, pa je uporaba povojev obvezna. Tudi te si lahko izposodiš pri nas.

Da! Visoko intenzivna narava treningov pomaga posameznikom, da se znebijo odvečne teže in izboljšajo sestavo telesa.

Če bodo tvoji treningi temeljili izključno na obiskovanju Conquer®-ja, potem je 2x / teden prava mera. V primeru, da pa boš trening kombiniral-a še z drugimi oblikami vadbe, je pa že 1x / teden dovolj.

SPORTED EXPERIENCE

Bodi obveščen o dogajanju!