fbpx

Sobota, 10. junij 2023

ŠPORTNI DAN NA ALEJI SKY

Najbolj popularni skupinski treningi. Sonce, zrak in trening “kletka”! Kaj pa to? Poscrollaj navzdol in izberi treninge, ki se jih želiš udeležiti v soboto, ne pozabi pa preveriti tudi informacij glede parkiranja, garderob in obvezne opreme.

Za kaj gre?

Pred letom dni smo prvič stestirali “kletko” na ALEJI Sky in se strinjali, da je to nekaj za nas. Ima tisti pravi čar, pravi “vajb”, ki prispeva k noremu doživetju treninga. Zato smo se tudi letos odločili, da pozdravimo prve poletne dni tako kot najbolje znamo.

Če želiš skupaj z nami preživeti aktivno soboto, si na pravem mestu!

Prijave na treninge

Na trening se lahko prijaviš s klikom na link treninga spodaj. Če se želiš prijaviti na več treningov, klikni na vsakega posebej.

* Minimalna starost udeležencev na treningih je 16 let.

09:00 - 9:30

Visoko intenzivni intervalni trening po vzoru kondicijskih treningov vrhunskih športnikov.​

9:40 - 10:50

Zlitje tai chi-ja, pilatesa in joge, ki poskrbi tako za telo kot tudi duha.​

11:00 - 12:00

Najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu za čvrsto in fit telo.

12:10 - 13:10

Najdi atleta v sebi! Kardio trening, nabit s pozitivno energijo in top glasbo.​

Za prijavo na trening moraš biti registriran. Če še nisi registriran, boš registracijo lahko opravil ob prvi prijavi na trening. Za čim bolj prijetno uporabniško izkušnjo, priporočamo, da to storiš preko aplikacije, ki si jo lahko naložiš tukaj.

Preden prideš na trening

15 min Prej

Bodi pripravljen/a 15 min pred pričetkom treninga. Tako se boš lahko seznanil/a z opremo.

Oblačila

Trening = potenje. Obleci se udobno, poskrbi za športno obutev ter s seboj prinesi brisačo, vodo in po potrebi tudi vadbeno blazino (blazin na Aleji Sky NI).

Garderobe

Garderobe v nakupovalnem središču Aleja niso na voljo, zato vsak obiskovalec za svoje osebne stvari odgovarja sam.

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno parkirate v garaži pod nakupovalnim središčem Aleja.

Dostop do ALEJE SKY

Svetujemo vam, da ob prihodu parkirate v garaži pod nakupovalnim središčem ALEJA na rumenem (nadstropje -1) ali modrem (nadstropje -2) območju ter se z dvigalom odpeljete v 2. nadstropje. Vhod na ALEJO SKY je skozi vrata med restavracijo Imperio Mexicano in igralnico Planet Lollipop.

Izkoristi 15 % popust. Uporabi kodo
LMDAN

Ti je bila všeč SPORTED izkušnja in bi še kdaj prišel na trening? Uporabi kodo in izkoristi popust. Koda velja do izteka 11. marca 2023. Kodo lahko uporabnik koristi enkrat. V primeru vplačila naročnine, ki je mesečno ponovljiva, se popust obračuna le prvi mesec. Kodo lahko koristiš le ob plačilu preko aplikacije.