grit®

Največji HIIT!

Kaj je grit?

hiit trening

Les Mills GRIT je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), s katerim boš na novo spoznal-a meje svojih sposobnosti. S kompleksnimi vajami z utežmi, kot so počepi, izpadni koraki, nalogi in potiski ter vajami eksplozivnosti kot so skoki in poskoki, šprinti, boš dosegel najvišje obrate.

Nagrada za trud bo športno, atletsko telo, moč, vzdržljivost in telesna pripravljenost na nivoju najboljših športnikov, kalorije pa bodo puhtele iz tebe še do 48 ur po zaključenem treningu.

Si pripravljen-a iti “all out”?

DOPRINOSI

Super fit, super hitro

EPOC efekt kurjenja maščobe

Izboljšuje moč in vzdržljivost

Pospešuje metabolizem

Časovno učinkovit trenining

Je grit zame?

HIIT koncept

Vsi, ki uživate v izzivih in intenzivni vadbi, boste cenili Les Mills Grit. Ni potrebno biti super fit, moraš pa za Grit imeti vsaj zmerno kondicijo. Prvi trening naredi z nekaj rezerve, tako boš dobil-a pravi občutek kaj in kako se dogaja.

Če med treningom ugotoviš, da ti je pretežko, je popolnoma ok, da upočasniš, ali se ustaviš in počivaš.

Pritisni play!

grit v akciji

grit®

Hiit!

oprema

kaj potrebujem?

voda

Plastenka z vodo!

spotili se bomo

Prinesi brisačo!

20 min prej

Prvič pridi 20 minut pred pričetkom treninga.

čista obutev

Prinesi čisto obutev, ki je NE uporabljaš zunaj.

Pogosta vprašanja

da bo res enostavno

Čeprav je Grit odličen trening, za prvo izkušnjo visoke intenzivnosti ni ravno najboljša izbira za prvi trening, če že nimaš vsaj zmerne kondicije.

Lahko! Grit temelji na HIIT konceptu, kar je porok za visoko porabo kalorij med treningom in potem še do 48 ur po treningu (Epoc efekt). Ni ga boljšega za učinkovito hujšanje, a zmernost velja, Grit je visoko intenziven trening!

Če bodo tvoji treningi temeljili izključno na obiskovanju Grit®-a, potem 2x / teden. Ne 3x, ali večkrat. 2x! In zagotovi, da bo vmes minilo vsaj 48 ur.

V primeru, da pa boš trening kombiniral-a še z drugimi oblikami vadbe, je pa že 1x / teden dovolj.