fbpx

KAJ JE SPORTED

Sported je butik fitnes doživetij, ki združuje atraktiven, butično dizajnerski koncept cool prostorov, s senzornim doživetjem treningov.

ZAKAJ SPORTED

Na kratko, zaradi motivacije. Saj poznaš tisti občutek, ko je čas za trening, a se ti ne da, ker… Občutek, ko veš, da bi moral v fitnes, na vadbo ali na trening, vendar si raje izmisliš 1000 izgovorov, zakaj ne.

In, ker nihče ne mara teh občutkov,  mi pa smo odkrili “skrivno formulo”, ki človeka premakne in ohranja v gibanju, smo našo formulo vnesli v naš športni fitnes butik in tako dobili Sported.

Nepozaben, družaben in doživetij poln.

SPORTED UNIKUM.

Motivacija novih razsežnosti. Sported dizajn privabi s svojo energijo in drugačnostjo. Je prostor, kjer enostavno želiš preživljati svoj čas.

Drugačne, nove in “nore” športne zvrsti, ki niso samo treningi, temveč skozi trening združujejo doseganje rezultatov in nepozabno izkušnjo druženja in zabave.

Sported doživetje zvoka in vizualizacija treninga motivirata na ravni, ki je drugačna.

Sported prebudi tvoje čute.

SPORTED NUDI

Senzorno doživetje treningov s prijatelji v prostorih, ki so preprosto cool. 

3 studii butično dizajnerskega značaja, prinašajo inovativne tehnologije in revolucionarne trening koncepte. 

Kolesarski TRIP, Stagesov Flight in revolucionarni HIIT kondicijski koncepti, kot sta CEREMONY in COUNQUER, predstavljajo le vrh ledene gore športa.

Kaj pa klasika? Sported ponuja tudi nabor dobrih “starih” Les Millsovih programov, a na popolnoma nov, še nedoživet način.