Dobrodošli v
sported butik gym

Fitnes, tehnologijo in inovacije združujemo v nepozabno doživetje

Sported

KONCEPT

Spoznaj SPORTED koncept ter izkusi najnovešje in inovativne oblike funkcionalnih treningov, indoor cycling treningov in skupinskih vadb.

SPORTED CYCLING

Ker lahko prav vsak sedi in pedalira, so cycling treningi primerni čisto za vsakogar. Visoko intenzivni SPRINT, doživetij poln TRIP, kolesarsko specifičen RPM, so le nekateri od indoor cycling treningov, s katerimi boste napredovali tako rekreativci kot resni kolesarji. Izkusi trening v tehnološkem dovršenem cycling studiu.

SPORTED ATHLETIC

Za ljubitelje funkcionalnih treningov in izzivov. CEREMONY, s športi obarvan trening  v skupini, poleg izboljšanja atletskih sposobnosti, izboljšuje moč, hitrost, okretnost in še kaj. CONQUER, z boksom navdihnjen kondicijski trening, tvori kombinacijo treninga na tekalnih stezah, funkcionalnem floor-u in boskarskih vrečah.

SPORTED GROUPX

Oblikuj telo z BODYPUMP-om, najuspešnejšim skupinskim treningom vseh časov. Natreniraj funkcionalnost trupa in “hude” trebušnjake. Izkoristi znanost HIIT treningov. Razvij zavedanje telesa. Vse to, na zabaven način, kot lahko le z Les Millsovi-mi programi skupinskih vadb. Pridi po svoj delež znanstveno najbolj dognanih treningov.

1 Trening

*Veljavnost 30 dni
22
00
...
 • 1 trening
 • Izkoristi v 30 dneh
 •  
 •  

Mesečna naročnina

*Odpovej kadar koli
143
00
Mesečno
 • Neomejeno št. treningov
 • Neomejen Open Gym dostop
 • Zamrzni do 7 dni
 •  

Letna naročnina

*12 mesečnih plačil
99
00
Mesečno
 • Neomejeno št. treningov
 • Neomejen Open Gym dostop
 • Fitnes aplikacija SPORTED+
 • Zamrzni do 21 dni / leto
Best buy!

KJE NAS NAJDETE

Pričakujemo vas na eksluzivni lokaciji, v nakupovalnem centru Aleja, Rakuševa ulica 1, Ljubljana, Šiška. Priporočamo parkiranje v garaži, level -2, v zeleni zoni. Od tu se povzpnite z dvigalom v 1. nadstropje. Sported butik gym je lociran med trgovinama BigBang in Mass. Garaža je za vse obiskovalce Sported butik gyma brezplačna.

4 ENOSTAVNI KORAKI DO PRVE FITNES BUTIK IZKUŠNJE

So prvi koraki najtežji? Ni nujno. Za prvi trening in tvoje prvo SPORTED doživetje, so potrebni zgolj 4 enostavni koraki.

1. SPORTED app

Prenesi si SPORTED aplikacijo. Izberi paket treningov ali naročnino, bookiraj trening in pridi. Tako enostavno je to. Preko aplikacije lahko vidiš in rezerviraš vse treninge, ki so na voljo. Za rezervacijo treninga moraš imeti vplačan vsaj 1 kredit.

2. 20 MIN prej

Prvega ne pozabiš nikoli. Naj bo tako tudi s treningom. Da bosta tvoj prvi trening in doživetje res epska, pridi na prvi trening 20 minut pred pričetkom. Tako ti bodo lahko trenerji pomagali s pripravo na trening in pripravo opreme.

3. KLJUČAVNICA

Garderobne omarice se zaklepajo z "žabico". Lahko prineseš svojo. Je nimaš? Ni problema. V SPORTED aplikaciji (klikni na Trgovina, v desnem spodnjem delu zaslona) si lahko naročiš novo. Ob prihodu, te bo ta že čakala na front-desku.

4. OPREMA

Spotili se bomo. Udobna športna oblačila, bodo ok. Za Conquer trening potrebuješ povoje in boksarske rokavice. Za prve treninge si jih lahko izposodiš pri nas. Za treninge na kolesu, se izogibaj širokim oblačilom, ki se lahko zapletejo v pedala.

Prvi trening

50% popusta za prve 3 treninge!

Odkrij novo doživetje fitnesa! Uporabi paket SPORTED DISCOVERY in izkoristi do 50% popusta na trening.

da se lažje odločiš!

Sported Discovery

*Veljavnost 14 dni
66
33
00
...
 • 3 treningi
 • Izkoristi v 14 dneh
50% off!

SPORTED TRENING

Še nisi popolnoma prepričan-a o ponudbi? Piši nam in poiskali bomo rešitev, ki ti bo odgovarjala.