fbpx

Tvoj prvi SPORTED trening

Si natanko tam, kjer moraš biti.

4 enostavni koraki

So prvi koraki najtežji? Ni nujno. Za prvi trening in tvoje prvo SPORTED doživetje, so potrebni zgolj 4 enostavni koraki.

1. SPORTED app

Prenesi si SPORTED aplikacijo. Izberi paket treningov ali naročnino, bookiraj trening in pridi. Tako enostavno je to. Preko aplikacije lahko vidiš in rezerviraš vse treninge, ki so na voljo. Za rezervacijo treninga moraš imeti vplačan vsaj 1 kredit.

2. 20 MIN prej

Prvega ne pozabiš nikoli. Naj bo tako tudi s treningom. Da bosta tvoj prvi trening in doživetje res epska, pridi na prvi trening 20 minut pred pričetkom. Tako ti bodo lahko trenerji pomagali s pripravo in opremo.

3. KLJUČAVNICA

Garderobne omarice se zaklepajo z “žabico”. Če želiš svoje imetje varno spraviti pod ključ, lahko prineseš svojo ključavnico. Je nimaš? Ni problema. V SPORTED aplikaciji (klikni na Trgovina, v desnem spodnjem delu zaslona) si lahko naročiš novo. Ob prihodu, te bo ta že čakala na front-desku.

4. OPREMA

Pričakuj, da se bomo spotili. Navadna, udobna športna oblačila, bodo super. Za Conquer trening potrebujemo povoje za roke in boksarske rokavice. Če nimaš svojih, si jih za prve treninge lahko izposodiš pri nas. Za treninge na kolesu, pa se izogibaj širokim oblačilom, ki bi se morebiti lahko zapletla v pedala.