gym izven gyma

TRENIRAJ POVSOD

#SPORTED+ fitnes aplikacija.

Gym, izven gyma

V Sported ekipi verjamemo, da so vadbe in treningi lahko mnogo učinkovitejši in zabavni, če jih ponudimo v čim bolj prilagodljivi obliki. To, da se kdaj ne počutiš, ali da ne moreš priti v gym iz kakaršnega koli drugega razloga, ni nič nenavadnega. To je življenje.

S Sported+ fitnes aplikacijo, smo premagali trening bariere vezane na fizično lokacijo.

 

Sported+

Fitnes aplikacija je namenjena vsem Sported članom. Preko aplikacije lahko dostopate do vseh Sported treningov, kadar koli in kjer koli.

200+

Postani in/ali ostani fit z več kot 200 vodenimi treningi. Za začetnike in izkušene. Izkusi svetovno priznane treninge (Les Mills Content®).

Novi treningi

Na vsake 3 mesece dodajamo nove in najsodobnejše treninge. Tako imaš možnost izkusiti najnovejše, kadarkoli.

Začetniki / Izkušeni

Uvajalni treningi, osnove, različne težavnostne stopnje in različni časovni formati. Odlično za začetnike, popolno za izkušene.

Treniraj nadzorovano in bolj cool

Poveži se z aplikacijo in imej popoln nadzor nad svojim treningom

Kalorije. HR. Fit točke. Izzivi. Poveži svoj Apple* watch. Zastavi si cilje in spremljaj napredek. Sedi manj, gibaj se več in doseži vadbene cilje.
*Apple watch deluje preko Sported+ aplikacije

Sinhronizacija osebnih vadbenih podatkov z iOS Health app-si

Sprejmi izziv! Postani učinkovitejši, hitrejši, močnejši. Vsi treningi se avtomatično shranijo v Apple Fitness aplikacijo in v Apple Health aplikacijo.

Sported+ na vseh napravah

Screen time ni nujno slaba stvar. Mobilni telefon. TV. Tablica. Prenosnik. Desktop. Če imaš zaslon, lahko narediš odličen trening. Na voljo na App store, Google Play ali preko spleta na online.sported.si.

Treniraj s Sported+