The Trip®

Kolesari onkraj meja!

Kaj je Trip?

cycling fitnes trening

The Trip je 45 minutna izkušnja kolesarjenja, ki združuje vadbo na indoor kolesu s projekcijo visokokakovostnih vizualnih elementov na velikem zaslonu.

The Trip prinaša intervalno vadbo z različnimi intenzivnostmi in hitrostmi. To omogoča izboljšanje vzdržljivosti in kurjenje kalorij.

Trening predstavlja vožnjo skozi različne pokrajine, kot so mestne ulice, gore, futuristični svetovi in še več. Spreminjajoča se vizualna okolja ustvarjajo občutek pustolovščine in izziva, kar pomaga pri ohranjanju motivacije med vadbo.

DOPRINOSI

Visoka vadbena motivacija

Izboljšuje kondicijo za kolo

Izboljšuje aerobno kapaciteto

Učinkovita poraba kalorij

Vrhunsko doživetje treninga

Je trip za mene?

Za vse, ki želite popestriti rutino kolesarjenja

The Trip se lahko prilagodi različnim nivojem kondicije. Začetniki lahko začnejo s prilagajanjem intenzivnosti in hitrosti vadbe, medtem ko bolj izkušeni kolesarji lahko izkusijo izzive višjih intenzivnosti in naprednejših vaj.

Ker The Trip prinaša elemente zabave, kot so vizualni učinki, glasba in svetlobni efekti, je primeren za vse, ki iščete inovativne in navdihujoče načine za ohranjanje motivacije in užitka med vadbo.

Pritisni play!

The Trip v akciji

The Trip®

S kolesom onkraj meja!

oprema

kaj potrebujem?

voda

Plastenka z vodo!

spotili se bomo

Prinesi brisačo!

20 min prej

Prvič pridi 20 minut pred pričetkom treninga.

čista obutev

Prinesi čisto obutev, ki je NE uporabljaš zunaj.

Pogosta vprašanja

da bo res enostavno

Ne, za trening ti ni potrebno biti v formi. Trener bo poskrbel, da boš lahko izvajal-a trening svoji telesni pripravljenosti primerno. Opozarjamo pa, da boš zelo kmalu postal-a super fit!

Nikakor ne, saj je uporaba izredno preprosta. Je pa pomembno, da prideš na prvi trening 20 minut pred pričetkom. Tako se bo lahko tvoj trener posvetil predstavitvi kolesa in njegovim nastavitvam.

Ne, že navadna športna oprema je dovolj. Ne oblecite pa dolgih in širokih oblačil, saj se lahko zapletejo v pedala. Če pa imate kolesarska oblačila, vam jih pa seveda priporočamo, saj bo tako vaš trening še prijetnejša izkušnja.

Ne, kolo lahko vozite tudi v športnih copatih. Priporočamo take s tršim podplatom.

Naša kolesa ponujajo najbolj razširjen sistem vpenjanja, Shimano SPD.

Lahko! Trip je lahko primeren za hujšanje, saj je intenziven trening, ki zahteva energijo in prispeva k učinkoviti porabi kalorij.

Če bodo tvoji treningi temeljili izključno na obiskovanju Trip®-a, potem je 2x / teden prava mera. V primeru, da pa boš trening kombiniral-a še z drugimi oblikami vadbe, je pa že 1x / teden dovolj.